Wanneer
7 t/m 9 september 2018

Accommodatie
Hampshire Hotel Auberge de Hilver, Diessen

Verzorging
Half Pension


Brabant

Ervaar de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het hotel ligt midden in de Brabantse Kempen van waaruit u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Ervaar het Bourgondische karakter van deze streek en geniet van de prachtige omgeving.
Hampshire Hotel Auberge De Hilver staat zeer goed bekend en ligt in een mooie omgeving. Dit charmante en stijlvolle  hotel heeft een verfijnd restaurant met een open haard en een prachtig terras. Het biedt smaakvol ingerichte kamers, die elk over een luxe badkamer beschikken.


♦   Eigen vervoer
♦   Dansavonden met DJ;
♦   Half Pension;

Prijzen:

2 – persoonskamer: € 159,00 p.p.
1 – persoonskamer: € 209,00 p.p.


Vrijdag 7 september 2018 :

U komt met eigen vervoer naar Hampshire Hotel De Hilver in Diessen. De omgeving van Diessen is bij uitstek geschikt om te fietsen en te wandelen. Fietsverhuur is in het hotel mogelijk. Na het diner is er een linedance avond met DJ.

Zaterdag 8 september 2018:

Deze omgeving kent vele ontspannings - mogelijkheden. Te denken valt aan de Efteling, Safaripark Beekse Bergen. Maar want denkt u van een mooie fietstocht door het Brabantse Landschap en de Oisterwijkse vennen? Zeer aan te bevelen zijn: het Museum Dansant en Museum Soet & Vermaeck in Hilvarenbeek en Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot.  Na het diner is er een linedance avond met DJ-Vincent.


 Zondag 9 september 2018:

Na het ontbijt gaat u uw koffer weer pakken en komt er een einde aan dit mooie en leuke weekend in het Brabantse land en keert u weer huiswaarts.

*   Om organisatorische redenen kan
van het programma worden afgeweken.
** Minimaal 30 personen

DJ - Vincent

Inclusief:
♦   
Half Pension;
♦   Overheerlijk Kempisch Ontbijtbuffet;
♦   Keuzemenu voor het diner;
♦   2 x linedance avond met DJ;
♦   Toeristenbelasting.

Exclusief:
♦   Annuleringsverzekering 6,7 %
     + 21% ass. bel.;
♦   Reisverzekering  € 2,50 p. dag;
♦   Niet vermelde maaltijden
     en consumpties.