Gaat gegarandeerd door

Wanneer
15 t/m 17 juni 2018

Accommodatie
Hotel Het Witte Veen,
K. Brokweg 16, Witteveen

Verzorging
Half Pension

 


Drenthe

Drenthe is bij uitstek een fietsprovincie. In de gehele regio is er een groot aantal, kwalitatief goede en gevarieerde, fiets- en wandelpaden. Door dit uitgebreide netwerk kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuur tijdens uw tocht(en). Maar er is nog veel meer te genieten. Assen, Emmen, Coevorden, Orvelte, Westerbork, er is voor ieder wat wils.

DJ - Bert

♦   2 dansavonden met DJ 
♦   Half Pension, diner en BBQ
♦   Eigen vervoer

Prijzen:
8 – persoonskamer: € 134,00 p.p. *
4 – persoonskamer: € 139,00 p.p.
3 – persoonskamer: € 145,00 p.p.
2 – persoonskamer: € 149,00 p.p.
1 – persoonskamer: € 184,00 p.p.

*  De 8 – persoons familiekamer beschikt
    over 2 douches en 2 toiletten.


Vrijdag 15 juni 2018:

U komt met eigen vervoer naar Hotel Het Witte Veen in Witteveen. Het hotel ligt midden in het boerenland met weidse uitzichten. Na het inchecken genieten we van een diner of een BBQ. In de avond is er de bekende linedance avond met DJ.

Zaterdag 16 juni 2018:

Op deze dag bieden wij u, vanaf het hotel, de mogelijkheid om een boerensafari te doen naar de biologische Kaas- en Kijkboerderij “De Drentse Hoeve”.
Bezoek in de buurt van het hotel verschillende gezellige dorpjes en stadjes. Bij de receptie van ons hotel zijn er diverse prachtige routes verkrijgbaar. Orvelte, een monumentendorp teruggebracht in de staat waarin het zich bevond in de jaren 20/30 van de 19e eeuw. Een echte aanrader! Ook de vestingstad Coevorden, en de diverse beelden- en galerietuinen zoals in Gees en Hooghalen wilt u zeker niet missen.  Verder vindt u in Drenthe tal van andere bezienswaardigheden zoals het 
Noorderdierenpark Emmen, Openlucht - museum Ellert & Brammer, Plopsa indoor in Coevorden, het Planetron in Dwingeloo, Verkeerspark Assen, Veenpark in Barger-Compascuum. Het TT-circuit & TT-hal met zijn vele evenementen, concerten en races. In de directe omgeving vindt u verder nog het dorp Westerbork. Het Herinneringscentrum Westerbork en het Voormalig Kamp Westerbork vertellen het indrukwekkende verhaal over Drenthe in de Tweede Wereldoorlog. Als u terug bent van uw tocht kunt u weer heerlijk genieten van een diner of BBQ en ‘s avonds natuurlijk weer de linedance avond met DJ.

*   Om organisatorische redenen kan van
     het programma worden afgeweken.
** Minimaal 30 personen

 

Zondag 17 juni 2018:

Na het ontbijt gaat u zich langzaam maar zeker weer voorbereiden op de terugreis en kunt u terugkijken op een heerlijk linedance weekend.

Facultatieve Boerensafari op zaterdag: 
U wordt op uw logeeradres afgehaald met een echte boerensafariwagen. Na een rondrit door een mooi stukje Drenthe komt u terecht op de biologische kaas-kijkboerderij “De Drentse Hoeve ” te Wezup. Hier kunt u zelf zien hoe een modern biologische melkveebedrijf in de praktijk werkt. Via een loopbrug in de stal heeft u een prima zicht op de koeien en kalfjes en ziet u ook hoe de hightech melkrobot zijn werk doet. Door middel van een multimedia presentatie wordt u verder volledig op de hoogte gebracht van alle mogelijk- en onmogelijkheden waar een modern biologisch melkveebedrijf mee te maken heeft.

Wat wordt er geboden:
♦   haal- en brengservice
♦   kijkje achter de schermen van een
     modern biologisch melkveebedrijf met
     volledig automatisch melken [melkrobot]
♦   koffie / thee / incl boerencake
♦   kaasproeverij
♦   knuffelkalfjes 
♦  ( foto’s maken is toegestaan )

♦  De boerensafari kost € 12,50 p.p.
    en kunt u vooraf boeken.
    Minimum deelname 15 personen.


Inclusief:
♦   
Verzorging op basis van Half Pension;
♦   Diner en BBQ;
♦   2 linedance avonden met DJ

Exclusief:
♦   Annuleringsverzekering 6,7 %
+ 21% ass. belasting.;
♦   Reisverzekering  € 2,50 p. dag;
♦   Niet vermelde maaltijden
en consumpties.

Bij te boeken:
♦  
Boerensafari naar Biologische Kaas-
en Kijkboerderij “De Drentse Hoeve”
á € 12,50 p.p.

⇒  Minimum aantal deelnemers:

15 personen.