GEGARANDEERD VERTREK

Wanneer
19 t/m 22 april 2018

Waar
Am Roh 2, Westernbödefeld/Schmallenberg

Accomodatie
Landhotel Zur Schmitte

Verzorging
All inclusive

⇒ Er is nog maar 1 kamer vrij.


Prachtig rustiek Sauerland

In het Sauerland kunt u vooral genieten van de heerlijke natuur. Dit gebied heeft in alle jaargetijden veel te bieden. In de winter behoort Sauerland tot een van de beste wintersportgebieden van Duitsland. Terwijl er in de zomer veel te beleven is, zoals wandeltochten, winkelen, diverse cafés en bistros en diverse bezienswaardigheden in de nabije omgeving.


♦   All Inclusive;
♦   Koffie/thee met vlaai bij de
     centrale opstapplaats Soerendonk;
♦   Inclusief excursiepakket;
♦   Inclusief entreegelden;
♦   Busvervoer vanaf Soerendonk

Prijs:
2- persoonskamer € 349,00 p.p.
1 – persoonskamers op aanvraag

⇒ Er is nog maar 1 kamer vrij.


Donderdag 19 april 2018:
Vanuit de centrale opstapplaats in Soerendonk gaan we naar het Sauerland. We bezoeken het Esloher Brauhaus in Eslohe. Aansluitend vertrekken we naar Hotel Zur Schmitte in Schmallenberg. Na het diner vangt de linedance avond aan met DJ - Bert.

Vrijdag 20 april 2018:
Na het heerlijke ontbijt maken we het lunchpakket voor deze dag klaar. De sprookjes van de Gebroeders Grimm in Kassel zijn bekend, daarom gaan we deze nu in het Grimmwelt museum bekijken. We zoeken een heerlijk plaatsje voor het nuttigen van het lunchpakket, waarna we de geboorteplaats van Koningin Emma bezoeken in het Residenzschloss Arolsen in Bad Arolsen.  Na het diner wordt het entertainment verzorgd door het hotel.


Zaterdag 21 april 2018:
Na het ontbijt maken we een vaartocht over de Hennesee. Na deze vaartocht gebruiken we de lunch in het hotel. In de namiddag brengen we een bezoek aan de Bestekfabriek in Fleckenberg waar u getuige kunt zijn van de geboorte van een lepel. Na het diner vangt de linedance avond aan met DJ Bert.

Zondag 22 april 2018:
Het laatste ontbijt is alweer een feit. We vertrekken vanuit Hotel Zur Schmitte richting Nederland. Het weekend sluiten we af met een koffietafel/diner in Soerendonk.

*   Om organisatorische redenen kan van het programma
     worden afgeweken.
** Minimaal 38 personen