Doorgang gegarandeerd

Wanneer
6 t/m 8 april  2018

Accommodatie
Hampshire Hotel Auberge de Hilver, Diessen

Verzorging
Half Pension

♦   Nog 3 kamers beschikbaar


Brabant

Ervaar de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het hotel ligt midden in de Brabantse Kempen van waaruit u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Ervaar het Bourgondische karakter van deze streek en geniet van de prachtige omgeving.
Hampshire Hotel Auberge De Hilver staat zeer goed bekend en ligt in een mooie omgeving. Dit charmante en stijlvolle  hotel heeft een verfijnd restaurant met een open haard en een prachtig terras. Het biedt smaakvol ingerichte kamers, die elk over een luxe badkamer beschikken.

Minimaal 30 personen


♦    Eigen vervoer 
♦    2 linedance avonden met live optreden
♦    Half pension

Prijzen:

2 – persoonskamer: € 169,00 p.p.
1 – persoonskamer: € 219,00 p.p.


Vrijdag 6 april 2018:

U komt met eigen vervoer naar Hampshire Hotel " De Hilver " in Diessen. Iedereen is uitgenodigd voor een gekostumeerde linedance avond. De aanwezige leden van The Sunshine Dancers zien hier al reikhalzend naar uit. Hoe leuker de kostuums des te leuker de avond zal worden. De CD muziek wordt verzorgd door DJ Monique.

*    Om organisatorische redenen kan van
      het programma worden afgeweken.


Zaterdag 7 april 2018:

Deze omgeving kent vele ontspannings - mogelijkheden. Te denken valt aan de Efteling, Safaripark Beekse Bergen. Maar wat denkt u van een mooie fietstocht door het Brabantse Landschap en de Oisterwijkse vennen? Zeer aan te bevelen zijn: het Museum Dansant en Museum Soet & Vermaeck in Hilvarenbeek en Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot. Na het diner is er een linedance avond met live optreden van zowel Thilly Frank als Robert Lottmann.


Zondag 8 april 2018:

Na het ontbijt gaat u uw koffers weer pakken en komt er een einde aan dit mooie en leuke weekend in het Brabantse land en keert u weer huiswaarts.

 


Inclusief:

♦    Half Pension;
♦    Overheerlijk Kempisch Ontbijt;
♦     Keuzemenu voor het diner;  
♦    2 x linedance avonden met live optreden;
♦    Toeristenbelasting 

Exclusief:

♦    Annuleringsverzekering 6,7% + 21% ass.bel.;
♦    Reisverzekering € 2,50 per dag;
♦    Niet vermelde maaltijden en consumpties.